ULTRABOOST skaber MINDSET der lykkes

 

 

Hos ULTRABOOST er vi et nøje håndplukket team bestående af landets bedste coaches - med speciale i at genskabe og videreudvikle menneskets mindset. 

Vores ypperste formål er at genskabe den helhjertede indsats på arbejdspladsen - og jernviljen til at ville skabe større resultater i virksomheder, hvad enten du er selvstændig, leder, direktør eller medarbejder.  

Vi er skabt til at skabe mindset der lykkes.

 

 

Janne Isselin er konceptudvikler og stifter af ULTRABOOST.DK. Hendes ekspertise omkring mindset og hjernens opbygning, sætter fokus på den mentale del omkring kompetenceudvikling, personlig udvikling, fuld udbytte af motivation og produktivitet i de danske virksomheder. Det er altafgørende hvilket tankesæt du har omkring dine egne egenskaber og kompetencer på jobbet, og lige så afgørende er det, hvilke typer tankesæt du er omgivet af - hvis du vil skabe bedre resultater.

Janne Isselin er uddannet Mindset Coach, Terapeut og Hypnotisør  og har udviklet koncept ULTRABOOST udfra hendes flereårige arbejde med unge menneskers mindset. Med tanke og viden omkring at mennesket - uanset om man er voksen eller barn - til enhver tid kan ændre sin succes historie og udvikle sit intelligens og indlæringsniveau betydeligt, - det samme gælder selvfølgelig også de grundlæggende træk i personligheden, det hele ligger i vores mindset.

 

 

Grunden til at du sidder med det fastlåste mindset eller det udviklede mindset, ligger langt tilbage i din egen succes historie.

Grundlæggende er vi alle skabt med en stærk trang til at ville lære. Spædbørn udvikler deres evner hver eneste dag. Ikke kun almindelige færdigheder, men det sværeste de kommer til at lære i hele deres liv, som at gå og tale.

En 8 måneders baby beslutter sig aldrig for at det er for svært eller ikke umagen værd. Spædbørn er ikke bange for at fejle, at tage fejl eller blive ydmyget. 

De går, de falder, de rejser sig op.... de maser bare på .. igen ... og igen.

 

ULTRABOOST 20 97 48 04 kontakt@ultraboost.dk CVR: 38991191
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk